Ahoj, zajímalo by mne, zda jste někdo cestoval bez problémů po roce 2021 do USA po předchozí návštěvě Kuby? Usa totiž zařadilo v roce 2021 Kubu do teroristických států a dočetla jsem se, že je možné, že bez víz B2 mne nepustí. Nemáte někdo zkušenost, že vás pustili pouze s Estou? Na Kubě jsem byla v r 2018 s cestovkou. Nikde žádné konkrétní informace, zda se to vztahuje i na mne. Mohou to na letišti nějak poznat i když nemám v pase kubánské razítko? Díky moc za zkušenosti .
Zdravim, ja byla s rodinou na Kubě v roce 2019, včera jsem vyplňovala Estu byl tam dotaz jestli jsem cestovavala do této země po roce 2011 odpověď byla ano a dnes mi ji schválili.
Řeším stejný problém. Na konci února pojedu po 10letech do USA a v roce 2019 jsem byla na dovolené na Kubě. Do Esty jsem to uvedla. Estu mám, ale vrtá mi brouk v hlavě jestli radši nezažádat o vízum? Protože budu cestovat sama holka a ten rozhovor na imigračním jsem absolvovala dvakrát a bylo to nic moc teda po druhé to šlo, ale no vím, že taky záleží úředník od úředníka. Co myslíte?